Wilt u uw backoffice uitbesteden?

Control Payroll verzorgt de backoffice van intermediairs in de flexbranche. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn: uitzenders, detacheerders, payrollkantoren, recruiters, accountants­ en administratiekantoren. Deze intermediairs werken voor opdrachtgevers. Wij, Control Payroll, werken niet rechtstreeks voor opdrachtgevers, maar altijd via de intermediairs.

Hoe werkt het?

Het verzorgen van de backoffice van intermediairs betreft de overname van het contractbeheer van de intermediairs. Hier zijn vier partijen bij betrokken: de opdrachtgever, de medewerker, de intermediair en Control Payroll. Eventueel in overleg handelend onder uw naam.

Professioneel en betrouwbaar

Wij zijn trots op onze diensten die wij u kunnen aanbieden. Dat stralen wij uit in ons werk en dienstverlening. Een backoffice uitbesteden vergt vertrouwen. Onze professionaliteit en betrouwbaarheid tonen wij in eerste instantie aan met de vele tevreden klanten die wij nu al hebben. Daarnaast hebben wij verschillende keurmerken in ons bezit zoals: SNA (NEN – 4400-1)KIWA en NBBU. Wij hebben kwaliteit van onze diensten en tevredenheid van onze klanten hoog in ons vaandel staan.

Taken Control Payroll

Wij ontzorgen u als intermediair van vele taken. Wij zorgen ervoor dat u zich kan focussen op het bemiddelen van arbeid in uw sector en het binnenhalen van nieuwe klanten of opdrachtgevers. Tot de taken van Control Payroll behoren:

  • het juridisch werkgeverschap van de medewerker;
  • contractbeheer;
  • verloning en betaling van de medewerker;
  • facturatie aan en incasso bij de opdrachtgever;
  • loonaangifte en afdrachten aan Belastingdienst;
  • StiPP pensioenaangifte en afdrachten;
  • ziek-­ en herstelmeldingen;
  • en verzuimbegeleiding.

Tarieven

Wij hebben een breed pakket aan diensten voor de uitbesteding van uw backoffice. In overleg met u kunnen wij een tarief voor u bepalen. Een aantal factoren die meespelen voor een maatwerk tarief zijn onder andere: de hoeveelheid werk, de contractvormen en betalingsvoorwaarden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe wij uw backoffice kunnen ondersteunen? Bel meteen naar 010 – 71 71 571 of e-mail ons. Onze specialisten staan voor u klaar