Control Payroll werkt samen met onderstaande partners. Deze partners hebben wij geselecteerd vanwege hun deskundigheid, degelijkheid, betrouwbaarheid en snelle service. Omdat op financieel, fiscaal en juridisch gebied er nogal veel verandert, voert Control Payroll voortdurend overleg met deze partners. Zij zijn alert op alle ontwikkelingen binnen hun vakgebied waardoor wij in onze dienstverlening het meeste voordeel voor u kunnen halen.

                                            Met-In administratie
metinMet-in administratie is een administratie- belastingadvieskantoor en houdt zich al jaren bezig met het adviseren van (startende) ondernemers. Met-in zorgt al meer dan 10 jaar voor tevreden klanten. Zij doen dit met de benodigde aandacht en begeleiding om de administratie zo goed en efficiënt mogelijk te verwerken. Tevreden klanten en een gestage groei heeft Met-in gebracht waar ze nu zijn.

Blokmet administratie en boekhoudkantoor
Blokmet is een administratiekantoor en boekhoudkantoor gespecialiseerd in het verwerken van administraties en alles wat daarbij komt kijken. Ongeacht in welke bedrijfstak de klanten bezig zijn. Betrokkenheid op het gebied van bedrijfsadministratie bij de relaties is groot. Klantgerichtheid, deskundigheid en flexibiliteit hebben zij hoog in het vaandel.

BKM
BKM juridisch en fiscaal advies is een middelgroot, landelijk opererend juridisch adviesbureau. Zij zijn gespecialiseerd in de juridische en fiscale dienstverlening aan MKB ondernemers, zoals het arbeidsrecht: arbeidsovereenkomsten, payrolling, uitzenden, cao, etc. BKM kent de payroll branche dan ook als geen ander. Een team van specialisten staat altijd klaar om de klanten van Control Payroll te adviseren.