Hoe kunnen we u helpen?

ZZP Bemiddeling

ZZP bemiddeling

ZZP Bemiddeling – Zelfstandig zorgeloos ondernemen.

Er zijn veel voordelen en vormen om voor je laten bemiddelen als ZZP’er. Wij hanteren de goedgekeurde bemiddelingsovereenkomst van de Belastingdienst zodat er geen risico’s voor de ZZP’er, zijn klant en ons als bemiddelaar zijn.

Wat kan het voor u als ZZP’er betekenen als u kiest voor Control Payroll B.V. ?

 

De ZZP’er heeft een nieuwe opdracht gevonden bij een opdrachtgever. De ZZP’er geeft door aan zijn opdrachtgever dat hij/zij via Control Payroll B.V. werkt. Samen spreken zij af wat het werk inhoud en wat de voorwaarden en het tarief zal zijn.

De ZZP’er gaat een bemiddelingsovereenkomst aan met Control Payroll B.V. en gaat akkoord met het tarief. ZZP’er geeft aan ons door welke afspraken hij/zij gemaakt heeft met de klant en wat er in rekening gebracht moet worden aan zijn klant. Control Payroll B.V. factureert vervolgens de klant. De ZZP’er stuurt een factuur aan Control Payroll of vraagt aan ons om een creditfactuur te maken voor de ZZP’er.

Op basis van een door de klant akkoord gegeven uren lijst en/of inkooporder kan Control Payroll B.V. de afhandeling van de facturatie voor beide partijen verzorgen.

Volgens de gemaakte afspraken met de ZZP’er en de afspraken die de ZZP’er met zijn opdrachtgever heeft gemaakt wordt de ZZP’er door Control Payroll uitbetaald.

Freelancer bemiddeling – Redelijk zelfstandig maar toch in loondienst.

 

 

 

Als u als Freelancer met bemiddeling werkt, dan komt u in tegenstelling tot de ZZP’er eigenlijk bij ons in loondienst ( als uitzendkracht ). Wij worden uw juridische werkgever, sluiten met u een flexibele arbeidsovereenkomst af en betalen uw salaris conform uw functie en de inlenersbeloning.

U bent en blijft flexibel en onafhankelijk en bepaald zelf wat voor werk u past gezien uw opleiding en ervaring.

 

De facturatie verzorgen wij naar de opdrachtgever.

 

 

Wat zijn de voordelen van uitzending voor u als Freelancer bij Control Payroll B.V.  ?

 

 

De mogelijkheid om langere tijd te werken voor één werkgever en meerdere opdrachtgevers

Geen modelovereenkomst nodig

U ontvangt snel uw geld

Meteen verzekerd voor: WW ( Werkloosheidswet), ZW (Ziektewet) en WIA (Arbeidsongeschiktheid)

Pensioenopbouw

Geen administratieve en financiële verplichtingen.

Geen omkijken meer naar facturen en debiteurenbeheer

Inschrijving bij Kamer van Koophandel is niet nodig.

Geen BTW nummer nodig.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie hoe bemiddeling toepasbaar is in uw situatie of heeft u een nieuwe opdrachtgever binnengehaald en wilt u meteen aan de slag ? Onze professionals staan klaar om u van dienst te zijn. Voor meer informatie of een afspraak kunt u bellen naar  010 71 71 571 of stuur een e-mail naar info@controlpayroll.nl (https://controlpayroll.nl/contact/)

Werving en Selectie Uitzenden en Backoffice Kennismigrant ZZP Bemiddeling
Laten We Je Bellen
Laten We Je Bellen
Twijfelt u over de service die u krijgt of raadpleegt? Vul het formulier volledig in, zodat onze deskundige adviseurs u gratis kunnen ondersteunen bij dit onderwerp.
Prijscalculator