ZZP dienstverlening van Control Payroll

Werk u met ZZP’ers? Dan is het belangrijk dat u de zaken goed regelt. Aan het werken met ZZP’ers hangen namelijk best wat risico’s die door veel ondernemers worden onderschat óf te laat worden ontdekt. Met alle gevolgen van dien.

Daarom zijn wij er voor u, met onze ZZP-dienstverlening. Zo kunt u snel met een ZZP’er starten, zonder dat u zelf in alle wet- en regelgeving hoeft te duiken. Wilt u ook zorgeloos samenwerken met een ZZP’er én zeker weten dat u 100% voldoet aan alle regels, wetten en plichten?

Werken met ZZP'ers

Een ZZP’er (zelfstandige zonder personeel) voert zelfstandig werk uit in opdracht van een bedrijf of particulier. Dat kan vanuit een eenmanszaak, BV of als privépersoon. Wanneer u gaat werken met een ZZP’er is het verstandig een ZZP contract of overeenkomst van opdracht te sluiten. U legt hierin namelijk vast dat er geen sprake is van werkgeversgezag of loondienst.

Wat zijn de voordelen van het werken met ZZP’ers

U haalt kennis en kunde of juist extra slagkracht in huis als aanvulling op eigen team.

De samenwerking met ZZP’ers is projectmatig, dus erg flexibel.

Als ondernemer geen premies afdragen over het ZZP-tarief. De ZZP’er is namelijk zelf verantwoordelijk voor verzekeringen, pensioen en afdracht ZVW.