Hoe kunnen we u helpen?

Werving en Selectie

Wilt u uw backoffice uitbesteden?

Control Payroll verzorgt de backoffice van intermediairs in de flexbranche. Dit kunnen bijvoorbeeld  uitzenders, detacheerders, payrollkantoren, recruiters, accountants­ en administratiekantoren zijn. Deze intermediairs werken voor opdrachtgevers. Wij van Control Payroll, werken niet rechtstreeks voor opdrachtgevers maar altijd via de intermediairs.

Hoe werkt het?

Het verzorgen van de backoffice van intermediairs betreft de overname van het contractbeheer van de intermediairs. Hier zijn vier(tal) partijen bij betrokken: de opdrachtgever, de medewerker, de intermediair en Control Payroll. Eventueel in overleg handelend onder uw naam.

Professioneel en betrouwbaar

Wij zijn trots op de diensten die wij u kunnen aanbieden.Een backoffice uitbesteden vergt veel vertrouwen. Onze professionaliteit en betrouwbaarheid tonen wij in eerste instantie aan met onze vele tevreden klanten die wij hebben. Daarnaast hebben wij verschillende keurmerken in ons bezit zoals: SNA (NEN – 4400-1), KIWA en NBBU. Wij hebben de kwaliteit van onze diensten en de tevredenheid van onze klanten hoog in ons vaandel staan.

Taken Control Payroll

Wij ontzorgen u als intermediair van vele taken. Wij zorgen ervoor dat u zich kan focussen op het bemiddelen van arbeid in uw sector en het binnenhalen van nieuwe klanten of opdrachtgevers. Tot de taken van Control Payroll behoren:

  • het juridisch werkgeverschap van de medewerker;
  • contractbeheer;
  • verloning en betaling van de medewerker;
  • facturatie en incasso aan de opdrachtgever;
  • loonaangifte en afdrachten aan Belastingdienst;
  • StiPP pensioenaangifte en afdrachten;
  • ziek- en herstelmeldingen;
  • verzuimbegeleiding.

Tarieven

Wij hebben een breed pakket aan diensten voor de uitbesteding van uw backoffice. In overleg met u kunnen wij een tarief voor u bepalen. Een aantal factoren die meespelen voor een maatwerk tarief zijn onder andere: de hoeveelheid werk, de contractvorm en ( de)betalingsvoorwaarden.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie over hoe wij uw backoffice kunnen ondersteunen? Bel naar 010 – 71 71 571 of stuur een  e-mail naar info@controlpayroll.nl Onze specialisten staan voor u graag te woord.

Werving en Selectie Uitzenden en Backoffice Kennismigrant ZZP Bemiddeling
Laten We Je Bellen
Laten We Je Bellen
Twijfelt u over de service die u krijgt of raadpleegt? Vul het formulier volledig in, zodat onze deskundige adviseurs u gratis kunnen ondersteunen bij dit onderwerp.
Prijscalculator