Over Control Payroll

Control Payroll is een gedreven en professionele dienstverlener gespecialiseerd in het bemiddelen tussen opdrachtgevers, ZZP’ers en werknemers, uitsluitend in hoogopgeleid, internationaal georiënteerd talent (kennismigranten).

Wij regelen voor de kennismigrant én zijn opdrachtgever al het benodigde juridische en administratieve werk. Van het aanvragen van de juiste werk- en verblijfsvergunningen tot het uitbetalen van de salarissen en de belastingaangiften. En als ze aan het werk zijn blijven wij de vraagbaak en adviseur van de kennismigrant.

Werk u met ZZP’ers? Wij zijn er ook voor u met onze ZZP-dienstverlening. Het is belangrijk dat u de zaken goed regelt. Aan het werken met ZZP’ers hangen namelijk best wat risico’s die door veel ondernemers worden onderschat óf te laat worden ontdekt. Met alle gevolgen van dien.

Met ons enthousiaste en deskundige team adviseurs en specialisten staan wij dagelijks klaar om onze opdrachtgevers, werknemers en ZZP’ers te adviseren en vragen te beantwoorden. Dagelijks duiken we in de wet- en regelgeving om te ontdekken hoe we personeelszaken voor u nog makkelijker, aantrekkelijker en ‘risicolozer’ kunnen maken.

Ons team

Onze mensen maken het verschil. Control Payroll helpt al jaren bedrijven op het gebied van het inzetten van kennismigranten. Hierdoor hebben we veel expertise opgebouwd. Niet alleen onze opdrachtgevers, maar ook wij krijgen voortdurend de mogelijkheid om onszelf te blijven ontwikkelen. Ons hechte en trouwe team groeit zowel in omvang als ervaring. Onze opdrachtgevers profiteren van deze bevlogenheid, want ons team doet niet alleen het reguliere werk, maar zetten graag dát stapje extra.

Benieuwd naar wie wij zijn? Bekijk het team achter Control Payroll.

Onze klanten

Wij helpen zowel grote multinationals als MKB’ers met enkele werknemers. Tegelijkertijd ondersteunen we behoorlijk veel kennismigranten en ZZP’ers. Eén ding hebben al onze klanten gemeen: deze bedrijven kunnen zich dankzij onze inspanningen focussen op innoveren en ondernemen.