Hoe kunnen we u helpen?

Over Ons

Over Control Payroll

Control Payroll is een servicegerichte uitzendorganisatie met een groeiend aantal opdrachtgevers in Nederland. Wij bieden werving en selectie, uitzenddiensten, bemiddeling en back office aan voor het MKB, grote ondernemingen en de overheid. Voor organisaties verzorgen wij desgewenst de bemiddeling en de volledige backoffice van de ZZP’ers. Tevens kunnen wij als erkend referent van de IND kennismigranten naar Nederland halen. Zo kunt u zorgeloos ondernemen.

 

Specialisme

Onze professionals verstaan hun vak en weten alles wat met ondernemen te maken heeft. Wij zorgen ervoor dat alle administratieve taken rondom personeel soepel en secuur worden afgehandeld. Daarnaast informeren wij u over de nieuwe ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de juridische gevolgen hiervan. Wij adviseren ten goede van u, uw onderneming en uw personeel.

 

Persoonlijk

Control Payroll geeft persoonlijke aandacht aan elke organisatie. Onze dienstverlening kent geen grenzen. Wij denken met u mee en geven u advies op maat. Wij staan voor u klaar: per telefoon, e-mail of met een persoonlijk gesprek.

 

Wilt u meer informatie voor uw organisatie? Stel uw vragen aan onze professionals.

Werving en Selectie Uitzenden en Backoffice Kennismigrant ZZP Bemiddeling
Laten We Je Bellen
Laten We Je Bellen
Twijfelt u over de service die u krijgt of raadpleegt? Vul het formulier volledig in, zodat onze deskundige adviseurs u gratis kunnen ondersteunen bij dit onderwerp.
Prijscalculator