Hoe kunnen we u helpen?

Keurmerken

  • SNA: NEN 4400-1 certificering. Dit is een standaard die is ontwikkeld voor bedrijven die de Nederlandse markt betreden, onder meer arbeidskrachten ter beschikking stellen en/of banen aannemen. Het keurmerk is er om werknemersrisico's voor inleners en klanten zoveel mogelijk te beperken. We controleren periodiek of we aan de eisen voldoen.
  • KIWA: Artikel 14 Goederenvervoer over de weg. Dit keurmerk geeft aan dat Control Payroll voldoet aan de veiligheidseisen voor goederenvervoer. KIWA levert certificeringen en keurmerken. KIWA-keurmerken staan ​​voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.
  • NBBU Certificaat: Control Payroll is sinds 2014 lid van de NBBU. NBBU is voor ons als Payroll bedrijf dé vertegenwoordiger op de flexibele arbeidsmarkt.
  • Belastingdienst: Betalen voor goed gedrag. Hiermee tonen wij aan dat wij de loonbelasting en omzetbelasting op tijd en correct hebben betaald.
  • IND: Erkend referent. Hierdoor kunnen wij gebruik maken van een versnelde aanvraagprocedure voor een verblijfsvergunning voor kennismigranten..

 

 

Wilt u kopieën van onze keurmerken en certificaten ontvangen?

U kunt altijd onze keurmerken Payroll opvragen. Wij staan hier open voor. Wij kunnen u via de e-mail of via de post een kopie opsturen van onze documenten. U kunt bellen met 010 71 71 571 of naar ons e-mailen: info@controlpayroll.nl

Werving en Selectie Uitzenden en Backoffice Kennismigrant ZZP Bemiddeling
Laten We Je Bellen
Laten We Je Bellen
Twijfelt u over de service die u krijgt of raadpleegt? Vul het formulier volledig in, zodat onze deskundige adviseurs u gratis kunnen ondersteunen bij dit onderwerp.
Prijscalculator