Intermediair between Companies
And Expats

Control Payroll heeft de afgelopen jaren legio bedrijven geholpen bij het optimaal benutten en correct inzetten van de kennismigranten.

Kennismigrant

Wij regelen voor de kennismigrant én zijn opdrachtgever al het benodigde juridische en administratieve werk. Van het aanvragen van de juiste werk- en verblijfsvergunningen tot het uitbetalen van de salarissen en de belastingaangiften.

30%-Regeling

Buitenlandse werknemers maken vaak extra kosten. De 30% regeling is een bijzondere kostenvergoedingsregeling. Wij verzorgen de aanmelding en uitvoering van de 30%-regeling.

ZZP

Wilt u ook zorgeloos samenwerken met een ZZP’er én zeker weten dat u 100% voldoet aan alle regels, wetten en plichten? Dan is het belangrijk dat u de zaken goed regelt. Wij zijn er voor u met onze ZZP-dienstverlening.

De voordelen van Control Payroll

Erkend referent

Doordat Control Payroll al erkend referent is en u het juridisch werkgeverschap uitbesteedt, heeft u geen omkijken naar de ingewikkelde wet- en regelgeving of administratieve plichten.

Immigratie

Wij bieden advies over de voorwaarden van kennismigratie en verzorgen de aanvraag van onder meer de TEV en VVR procedure.

Aanvraag nooit geweigerd door IND

Control Payroll heeft de afgelopen jaren legio bedrijven geholpen bij het optimaal benutten en correct inzetten van de kennismigrantenregeling.

Versnelde toelatingsprocedure

Al binnen 2 weken ontvangen wij een positieve beslissing op onze aanvraag voor de verblijfsvergunningen.

Complete HR ontzorging

Dagelijks duiken we in de wet- en regelgeving om te ontdekken hoe we personeelszaken voor u nog makkelijker, aantrekkelijker en ‘risicolozer’ kunnen maken.

Registratie

Van registratie voor Burgerservicenummer en bankrekening, tot de legalisatie van aktes – hierbij assisteren wij uw werknemer.

30%-regeling

Een kennismigrant maakt vaak extra kosten. Daarom is een deel van zijn salaris vrijgesteld van belasting. Control Payroll verzorgt de aanvraag van de 30%- regeling.

Familie

Naast de formaliteiten voor uw medewerker verzorgen wij ook de benodigde papieren om de familie van de kennismigrant te laten overkomen.

Persoonlijk begeleiding

En als ze aan het werk zijn blijven wij de vraagbaak en adviseur van de kennismigrant.

0
Jaren actief
15 +
Kennismigranten
0 +
Tevreden klanten
0 %
Succesvolle aanvragen